top of page

100 kronor i vinst per såld bal toalettpapper.
Vårt papper är ett svensktillverkat papper av allra bästa kvalité.

Ett oerhört mjukt papper i 3-lager som är miljömärkt med Svanen. Snittförsäljningen är ca 23 balar per säljare vilket genererar ca

2000 kr per säljare i vinst. 

Sälj med laget
Sälj toapapper med laget

Sälj Toalett och Hushållspapper.

Här kan ni se våra produkter och er vinst per såld produkt.

Sveriges mest sålda toapapper

Varje bal hushållspapper innehåller 24 rullar.
Pris till kund 309:-
Er vinst : 75 kr

Sälja toalettpapper till klassen

Varje bal toalettpapper innehåller 56 rullar a´18,8 m/rulle.
Pris till kund 369:-
Er vinst : 100 kr

GettyImages-1013133298_edited_edited_edited.jpg

"Vi sålde Toalettpapper och Hushållspapper till vår student och tjänade 34 500 kr. oerhört lättsålt och smidigt för oss att arbeta med TeamDreams."

Sofia, gymnasieelev.

"Vi i Vadstena handboll F11/12 sålde Toalett och Hushållspapper och tjänade 43 700 kr. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och hade väldigt bra service från TeamDreams."

Emma, ledare

"Vårt innebandylag sålde Toalettpapper från TeamDreams. Vår absolut lättaste försäljning där vi tjänade 37 500 kr. Att sälja en förbrukningsvara som alla behöver var perfekt."

Stefan, ungdomsledare.

Jämför våra priser!

Om ni vill jämföra priset på vårt papper till era kunder kan pappret närmast jämföras med Lambi när det kommer till känsla och kvalité. Nedan kan ni jämföra priset per rulle på Lambintoalettpapper i butiken Coop jämfört med toalettpapper från TeamDreams. Vikten per rulle är ungefär den samma och priset per rulle Lambi på Coop är 6,9 kr/rulle och från TeamDreams 6,5 kr/rulle.

Sälja med klassen

Behöver ni tjäna enkla pengar till er klass! Ska ni på skolresa eller fira er student?TeamDreams har Sveriges bästa försäljning. 

Sälja med laget

Är det dags att åka på cup eller kanske ett träningsläger?Med TeamDreams produkter tjänar ni enkelt ihop pengar till laget.

Sälja med föreningen

När ni vill göra en insats med hela föreningen hjälper vi er. TeamDreams har Sveriges mest lättsålda produkter som alla hushåll köper.

bottom of page