top of page

Toalett och hushållspapper

När ni ska göra en försäljning är det två saker som gör er försäljning till en succé. Att ni säljer något som redan alla köper och att ni säljer en produkt som är en förbrukningsvara. Alla våra produkter är miljömärkta med Svanen och produceras på pappersfabriken i Kisa. Vårt papper är av allra högsta kvalité och är i tre lager med marknadens mjukaste känsla.

Med oss på TeamDreams blir er försäljning enkel och ni säljer faktiskt något som alla hushåll redan använder och som de behöver. 

toiletpaper.png

100 kr i vinst per

såld bal Toalettpapper.

Alltid fri frakt!

GettyImages-1013133298_edited_edited_edited.jpg

Vi sålde Toalettpapper och Hushållspapper till vår student och tjänade 34 500 kr. oerhört lättsålt och smidigt för oss att arbeta med TeamDreams.

Sofia, gymnasieelev.

Vi i Vadstena handboll F11/12 sålde Toalett och Hushållspapper och tjänade 43 700 kr. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och hade väldigt bra service från TeamDreams. 

Emma, ledare

Vårt innebandylag sålde Toalettpapper från TeamDreams. Vår absolut lättaste försäljning där vi tjänade 37 500 kr. Att sälja en förbrukningsvara som alla behöver var perfekt.

Stefan, ungdomsledare.

test2.png
Svanen_edited.jpg

Toalett och hushållspapper

100 kronor i vinst per såld bal toalettpapper.
Vårt papper är ett svensktillverkat papper av allra bästa kvalité. Ett oerhört mjukt papper i 3-lager som är miljömärkt med Svanen. Snittförsäljningen är ca 23 balar per säljare vilket genererar ca 2000 kr per säljare i vinst. 

Här kan ni se våra produkter och er vinst per såld produkt.

ASC6r_HouseHold_scand.jpg
Varje bal hushållspapper innehåller 24 rullar.
Pris till kund 299:-
Er vinst : 75 kr
Sälja toalettpapper till klassen.jpg
Varje bal toalettpapper innehåller 56 rullar a´18,8 m/rulle.
Pris till kund 359:-
Er vinst : 100 kr
bottom of page