top of page
Namnlös design (1).jpg

Lagförsäljning.

Med TeamDreams når ni lagets drömmar!

Är det dags för en cup eller ett träningsläger? Med TeamDreams lättsålda produkter tjänar ni enkla pengar till lagkassan.

TeamDreams har produkterna som redan alla hushåll köper och använder dagligen.

" Vårt lag behövde pengar för att kunna åka till Gothia Cup. Vi vlade att samarbeta med TeamDreams då vi tyckte att de hade lättsålda produkter som många redan känner igen. Vi hade sålt godis och kakor men förtjänsten var bättre med TeamDreams. Vi tjänade 36 580 kronor och är jättenöjda.

Magnus, ungdomstränare.

100 kronor i vinst per såld bal toalettpapper.
Vårt papper är ett svensktillverkat papper av allra bästa kvalité. Ett oerhört mjukt papper i 3-lager som är miljömärkt med Svanen. Snittförsäljningen är ca 23 balar per säljare vilket genererar ca 2000 kr per säljare i vinst.

Toalett och Hushållspapper

Klassförsäljning
Sälja till klassen

Tvättprodukter

70 kronor i vinst per såld Via Tvättmedel.

Vi kan erbjuda Sveriges mest sålda tvättprodukter som garanterar en fin fin försäljning. Snittförsäljningen är ca 20 produkter per säljare vilket genererar ca 1200 kr per säljare i vinst. Alla våra produkter är miljömärkta med Svanen. 

Sälj tvättmedel med laget
Sälja till laget

Kombinera våra produkter

Med oss på TeamDreams kan ni bestämma själva hur ni vill göra er försäljning. Flera av våra kunder säljer både pappersprodukter och tvättprodukter för att optimera sin försäljning. Vi har också kunder som enbart säljer toalettpapper. Ni bestämmer själva vilka produkter ni vill sälja och hur länge ni ska sälja. Vi finns alltid till för er om ni behöver hjälp eller vill ha tips om er försäljning.

Sälj tvättmedel med klassen
Sveriges bästa toalettapper
Tjäna pengar till klassen

Alltid fri frakt!

bottom of page