top of page

Föreningsförsäljning.

TeamDreams hjälper er att utvecklas!

När det är dags att för en förening att göra en gemensam insats för att stärka ekonomin är TeamDreams det självklara valet. Våra produkter är lättsålda och passar säljare i alla åldrar. 

Gör som Växjö HF!

Växjö HF är en handbollsförening där de med gemensamma krafter gjort en föreningsförsäljning med hjälp av TeamDreams. De har hittills tjänat ca 350.000 kronor och är en återkommande kund till oss på TeamDreams.

" TeamDreams är fantastiska att arbeta med och mycket serviceinriktade och hjälpsamma. Produkterna säljer sig själva då alla redan känner till dem. Jag kan varmt rekommendera TeamDreams till alla andra föreningar eller lag som vill sälja något som ger bra vinst och som framför allt är väldigt lättsålt."
Johan, ledare och styrelsemedlem.

Växjö hf.png

Föreningsförsäljning

Vi som arbetar med TeamDreams har lång erfarenhet som ungdomstränare och med styrelsearbete inom föreningslivet. När vi arbetar med föreningsförsäljningar går vi alltid in som samarbetspartner med er förening.

Långsiktighet, en framgång för hela föreningen.

I våra olika samarbeten ligger alltid fokus på service och en bra ekonomisk vinst för er förening. För att nå det behövs produkter som i princip säljer sig självt. Vi har produkterna som alla hushåll köper. Klart de skall köpa dem av er och samtidigt stötta er förening. Med marknadens mest sålda tvättprodukter och fantastiska toalett och hushållspapper blir försäljningen enkel och smidig.


TeamDreams, er nya sponsor.
Vi har olika samarbeten och vi vill alltid tänka långsiktigt med våra partners. Alla föreningar behöver pengar för att kunna hålla en bra utbildningsnivå för våra ungdomar och utveckla varje lag och individ till framgång. Hör av er till oss så hjälper vi er med en plan hur ni kan nå era drömmar. Kontakta oss nedan för årets bästa föreningsförsäljning.

Guld TeamDreams Sveriges bästa försäljning.png

TeamDreams

Hedvägen 11

352 49 Växjö

0702-94 75 28

0703-77 07 44

Tack för ditt medelande,

vi återkommer inom kort.

Kontakt

bottom of page